طرز تهیه سرکه سوشی در 15 دقیقه برای درست کردن انواع سوشی
به گزارش وبلاگ تیم مسلم، سرکه سوشی یکی از چاشنی های بسیار متداول در غذاهای آسیایی، ژاپنی و چینی است که به طور معمول برای طعم دادن به به کار می رود. هر چند سرکه سوشی را به راحتی می توانید از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید اما درست کردن سرکه سوشی در خانه هم کار راحتی است و در کمترین زمان آماده می گردد. در این مقاله از در ما طرز تهیه سرکه سوشی خانگی و نکات تهیه سرکه سوشی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه سرکه سوشی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سرکه برنج | 1 لیوان فرانسوی دسته دار (250 میلی گرم) |
شکر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار (110 گرم) |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 5 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سرکه سوشی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه سرکه سوشی
سرکه سوشی را می توانید بنا به سلیقه خود کمی شیرین تر یا شورتر، درست کنید. در ادامه طرز تهیه سرکه برای برنج سوشی را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را با هم بجوشانید
در ابتدا، سرکه برنج را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید. نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا به آرامی دانه های شکر و نمک در سرکه برنج حل شوند.
در صورت تمایل می توانید شکر، انواع سرکه و نمک را به روش های اینترنتی و از فروشگاه های بخرید.
مرحله آخر: سرکه سوشی را سرو کنید
اجازه دهید محلول سرکه، نمک و شکر، به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت بماند و کمی غلیظ تر گردد. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرکه از دما بیفتد و سرد گردد.
سپس می توانید سرکه سوشی را با برنج سوشی برای درست کردن انواع سوشی کره و ژاپنی مخلوط کنید یا به عنوان چاشنی در یا طعم دادن به هم بهره ببرید.
نکات مهم در طرز تهیه سرکه سوشی
- حتما باید از سرکه برنج برای تهیه سرکه سوشی بهره ببرید و سرکه سفید یا قرمز را جایگزین سرکه سوشی نکنید.
- طعم سرکه سوشی سلیقه ای است. هر چند طعم سرکه سوشی کمی به شیرینی می زند، اما می توانید میزان شکر و نمک را به دلخواه تغییر دهید.
- در بعضی رسپی های تهیه سرکه سوشی، از میزان کمی آبلیموی تازه هم در سرکه سوشی استفاده می گردد. شما هم می توانید در اواخر جوشیدن سرکه سوشی، به میزان نصف قاشق چای خوری، آبلیمو اضافه کنید.
سوالات متداول درباره سرکه سوشی
اصول نگهداری سرکه سوشی چیست؟
اگر می خواهید سرکه سوشی را برای مدت طولانی نگه دارید، نکات زیر را انجام دهید تا سرکه خراب نگردد و کپک نزند:
1- سرکه سوشی را در بطری شیشه ای یا بطری نوشابه تمیز، خشک و استریل بریزید.
2- درب بطری سرکه باید کاملا کیپ باشد و هیچ هوایی به آن وارد نگردد.
3- بطری سرکه سوشی را در جای خنک یخچال نگه دارید تا کپک نزند و گازدار نگردد.
سرکه سوشی چه کاربردهایی دارد؟
- سرکه سوشی، جزو جدانشدنی برنج در طرز تهیه انواع سوشی است.
- سرکه سوشی را می توانید به جای سرکه سیب (طرز تهیه سرکه سیب) یا سرکه انگور (طرز تهیه سرکه انگور)، در طرز تهیه انواع ترشی بهره ببرید.
- سرکه سوشی را می توانید به عنوان چاشنی در انواع غذا و انواع سالاد به کار ببرید.
- با سرکه سوشی، می توانید انواع گوشت و مرغ را مزه دار کنید و برای گرفتن بوی زهم مرغ و گرفتن بوی زهم ماهی، از آن بهره ببرید.