همدان در تعطیلات نوروزی پذیرای 266 هزار جهانگرد بود
به گزارش وبلاگ تیم مسلم، ایرنا/ براساس خبرهای منتشر شده، همدان در تعطیلات نوروزی پذیرای 266 هزار جهانگرد بود.

قضیه چیست؟
علی خاکسار گفت: 218 هزار و 676 نفر از جهانگردان نوروزی استان همدان از مراکز تفریحی و توریستی و 47 هزار و 100 جهانگرد نیز از جاذبه های تاریخی و فرهنگی استان دیدن کردند.
وی گفت: همچنین 12 هزار و 500 نفر از مسافران و جهانگردان نوروزی استان همدان در اماکن اقامتی استان اسکان یافتند.
وی با اشاره به اینکه چهار هزار تخت اقامتی در استان همدان وجود دارد، گفت: در تعطیلات نوروز 6 هزار و 365 نفر در هتل ها و یک هزار و 532 نفر در اقامتگاه های بومگردی و چهار هزار و 833 نفر نیز در سایر اقامتگاه های مجاز استان همدان اقامت کردند.
معاون جهانگردی اداره کل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی استان همدان اضافه نمود: در تعطیلات نوروز سال جاری یک هزار و 111 مورد بازدید نظارتی نیز از تأسیسات جهانگردی استان به منظور خدمات رسانی بهتر به مسافران و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی توسط کارشناسان مربوطه انجام شد.
منبع: همگردی