طرز تهیه انواع مافین هویج
به گزارش وبلاگ تیم مسلم، برای تست پخته شدن مافین ها از یک خلال دندان یا سیخ چوبی بهره ببرید. خلال دندان را وسط مافین فرو کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید به این معنی است که پخت کیک کامل شده است.
کیک مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که روش پخت بسیار ساده ای دارد. شما برای تهیه خمیر مافین نیازی به همزن برقی ندارید و تمام مراحل را میتوانید به صورت دستی پیش ببرید. از آن جا که بافت خمیر مافین نسبت به کیک غلیظ تر است حتی بی تجربه ترین افراد هم میتوانند به راحتی مافین هویج را در خانه آماده نمایند.
برای تست پخته شدن مافین ها از یک خلال دندان یا سیخ چوبی بهره ببرید. خلال دندان را وسط مافین فرو کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید به این معنی است که پخت کیک کامل شده است.
آرد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
هویج یک عدد میانه
مواد لازم برای روی مافین
کره دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
آرد یک تا دوقاشق غذاخوری
دارچین کمی
منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.
تخم مرغ، روغن، شکر، وانیل، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا یکدست شد.
آرد را الک نموده و کم کم اضافه کنید و هم بزنید یکدست گردد.
هویج رنده شده را به خمیر اضافه نموده به آرامی مخلوط کنید.
مواد موافین را داخل قالب بریزید به طور که کمی از سر قالب خالی بماند.
مواد روی مافین را مخلوط نموده و به طور مساوی رویشان بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 18 دقیقه بپزید.
مافین ها را کناری بگذارید تا سرد شوند وسپس از قالب درآورید.
آرد 1 و ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
ماست کم چرب ½ پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
هویج 1 و نیم پیمانه
مغز گردو ¼ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده ¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد.
برای آغاز آموزش مافین هویج و گردو، تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط نموده و با همزن دستی به مدت 5 - 7 قیقه هم بزنید هر از گاهی کاسه را دور گیری کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار گردد.
روغن مایع را اضافه نموده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست گردد.
ماست را اضافه نموده دوباره 1 دقیقه دیگر هم بزنید یکدست گردد.
هویج ریز رنده شده را اضافه نموده و مخلوط کنید.
آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی، پودر زنجبیل، نمک و جوش شیرینی را مخلوط نموده و 3 بار الک کنید و طی 3 مرحله به تخم مرغ اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست گردد.
کپسول های کاغذی را در قالب مافین قرار دهید و دو سوم کپسول ها را از خمیر کیک پر کنید و مغز گردو را به دوقسمت تقسیم نموده روی مایه کیک قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
بعد از این که پخت کامل شد مافین ها را از فر خارج نموده و کناری بگذارید تا کاملا خنک گردد.
آرد 175 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چای خوری دارچین
جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ زده شده 3 عدد
روغن کانولا 100 گرم
وانیل یک قاشق چای خوری
هویج 250 گرم
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک
پنیر خامه ایی کم چرب 75 گرم
وانیل یک قاشق چای خوری
شکر 50 گرم شکر
زرد آلو خرد شده یک مشت
آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را مخلوط نموده الک کنید و شکر را به آن ها اضافهکنید.
میان مواد را گود نموده، تخم مرغ، روغن، وانیل و هویج رنده شده را بریزید و مواد را مخلوط نمایید.
داخل کپسول های کاغذی مافین را با قاشق خمیر بریزید و نیم ساعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دید تا بپزد و طلایی گردد.
برای تهیه کرم پنیری روی مافین، پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و سبک گردد و روی کیک بکشید و رویش را با زردآلوی خرد شده تزئین نمایید.
شکر 1.5 لیوان
کره یک چهارم لیوان
هویج رنده شده یک و یک چهارم لیوان
کشمش 1 لیوان
نمک 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
جوز هندی 1 ق چ
میخک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد همه منظوره الک شده 1 لیوان
آرد گندم سبوس دار الک شده 1 لیوان
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین 1 ق چ
پنیر خامه ای 120 گرم
پوست پرتقال رنده شده 1 ق غ
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
کره، هویج، کشمش، نمک و ادویه ها را مخلوط کنید و یک و یک سوم لیوان آب اضافه نموده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و به قابلمه در حلا جوش اضافه نموده مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
12 عدد قالب مافین را با اسپری چرب کنید و خمیر مافین را داخل قالب ها تقسیم کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند و رویشان طلایی گردد.
پنیر خامه ای را با پوست پرتقال مخلوط نموده و همراه با مافین ها که کاملا سرد شده است سرو نمایید.
منبع: ایسکا نیوز
منبع: فرادید