طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

به گزارش وبلاگ تیم مسلم، مرغ سوخاری یکی از فست فود های بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که به طور معمول ترجیح می دهیم آن را از رستوران بخریم و به اصطلاح مرغ سوخاری بیرونی برایمان طعم دیگری دارد. بسیار هم درست است چرا که آشپز های حرفه ای رستوران ها از ترفند هایی استفاده می نمایند که مرغ سوخاری ترد گردد. اگر شما هم دوست دارید چنین غذایی را برای خانواده عزیز خود آماده کنید، با ما در این مطلب آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری همراه باشید.

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

انتخاب و آماده کردن گوشت مرغ

همان طور که می دانیم بخش اصلی این غذا را گوشت سفید مرغ تشکیل می دهد. می توانیم بخش های مختلف یک مرغ را سوخاری کنیم. اما بعضی ترجیح می دهند به سراغ گوشت ران بفرایند که نرم تر و لذیذ تر است و بعضی دیگر به خاطر کمتر بودن کالری گوشت سینه به سراغ آن می فرایند. اگر نسبت به خامی یا بوی زهم مرغ حساسیت دارید پیشنهاد می کنیم پیش از درست کردن مرغ سوخاری، آن ها را با یک عدد پیاز، نمک و میزانی فلفل و به مدت یک ربع آب پز کنید. لازم نیست مرغ کاملاً پخته گردد و همین که خامی آن گرفته گردد کافی است. در ادامه دستور پخت مرغ سوخاری رستورانی را قدم به قدم به شما آموزش می دهیم. ابتدا به سراغ مواد اولیه برویم.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

  • ران، کتف یا سینه مرغ: پنج قطعه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • آرد الک شده: یک پیمانه
  • آرد سوخاری یا پانکو: یک پیمانه
  • نمک، پونه کوهی، آویشن و پودر سیر: به میزان دلخواه

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی، مراحل زیر را با دقت طی کنید.

  1. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و به یاری یک چنگال به خوبی هم بزنید. نمک، کمی فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید تا بوی بد آن گرفته گردد.
  2. آرد ها را در یک بشقاب یا سینی بریزید و مرغ ها را در آن بغلتانید.
  3. سپس مرغ ها در تخم مرغ بگذارید و آن را با چنگال زیر و رو کنید تا دو طرف آن به خوبی آغشته گردد.
  4. پس از تخم مرغ، حالا نوبت غلتاندن در آرد سوخاری است.
  5. درون یک تابه یا ظرف گود نچسب، میزانی روغن ریخته و اجازه دهید تا به خوبی داغ گردد. مراقب باشید روغن ها نسوزند اما به خوبی داغ شده باشند.
  6. مرغ ها را داخل روغن بگذارید و پس از دو دقیقه بچرخانید تا دو طرف آن سرخ گردد.
  7. پس از سرخ شدن هر دو طرف تکه های مرغ، آن را روی سطحی کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته گردد.
  8. اگر دوست داشتید طعم مرغ سوخاری تند و آتشین گردد، به آرد سوخاری خود میزانی پودر فلفل سرخ اضافه کنید.

مرغ سوخاری طعم دار

بعضی از افراد بسته به ذائقه شان دوست دارند مرغ سوخاری طعم دار شده با ماست و زعفران را امتحان نمایند. برای این رسپی به مواد زیر احتیاج دارید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری طعم دار

  • مرغ: چهار قطعه
  • آرد سفید: دو پیمانه
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
  • ماست چکیده: نصف پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سبزیجات معطر: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده: یک قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز و سیر: دو قاشق چایخوری

دستور پخت مرغ سوخاری طعم دار

اگر دوست دارید مرغ سوخاری شما طعم دار باشد، مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا پیاز را شسته و به صورت خلال درشت خرد کنید.
  2. سبزیجات معطر (مثل جعفری، شوید، نعناع، آویشن و ترخون) را در کاسه پیاز ها بریزد.
  3. ماست و زعفران دم نموده را در کاسه ریخته و با نمک و فلفل هم بزنید.
  4. تکه های مرغ را در این مخلوط می چرخانیم، رویش را سلفون کشیده و اجازه می دهیم 2 تا 4 ساعت در یخچال استراحت کند.
  5. در یک ظرف آرد و ادویه ها را مخلوط می کنیم.
  6. مرغ ها را به نوبت در آرد می غلتانیم.
  7. مرغ های آغشته به آرد را در کاسه ای از آب یخ می گذاریم و دوباره درون کاسه آرد می غلتانیم. این کار را برای سه تا پنج بار انجام دهید تا مرغ سوخاری شما پولکی گردد.
  8. سپس آن ها را در تابه ای با روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم. توجه داشته باشید حرارت باید کم باشد تا مرغ ها به خوبی طلایی و مغز پخت شوند.

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی

اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که رژیم کم چربی دارید یا نسبت به سلامت خود حساس هستید، باز هم می توانید مزه خوب مرغ سوخاری را امتحان کنید. در ادامه دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی را به شما شرح می دهیم که در آن از مواد کم کالری و سالم تری استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری رژیمی

  • ساق پای مرغ: سه عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • بیسکوئیت ترد نمکی: یک عدد
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری
  • ماست کم چرب: دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی در خانه

  1. ابتدا پوست مرغ ها را از آنها جدا کنید چرا که این قسمت، دارای کالری و چربی زیادی است.
  2. در یک ظرف تخم مرغ را شکسته، به خوبی هم بزنید و سپس ماست را به آن اضافه کنید.
  3. بیسکوییت ترد، پودر سیر و فلفل را در یک ظرف آسیب کنید. می توانید از خرد کردن به وسیله وردنه بهره ببرید؛ اما در هر صورت دقت کنید نباید بیسکوئیت ها کاملاً پودر شوند.
  4. ابتدا مرغ ها را در مخلوط ماست و تخم مرغ، سپس در بیسکوئیت ها بغلتانید.
  5. فر را روی 180 درجه بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 20 دقیقه گرم گردد.
  6. کف یک سینی کاغذ روغنی، مرغ ها را بچینید. روی آنها کمی روغن اسپری نموده یا با قلم مو روغن بمالید.
  7. بگذارید تا مرغ ها در فر برشته شوند و بعد آن ها را روی یک حوله کاغذی بگذارید تا ر وغن شان گرفته گردد.

یک ترفند: طرز تهیه مرغ سوخارزی با پفک

شاید باورتان نگردد اما پفک یکی از مواردی است که می تواند حالت پفکی برای مرغ سوخاری شما ایجاد کند. برای این کار ابتدا پفک ها را در یک کیسه فریزر ریخته، در آن را گره بزنید و به یاری وردنه به خوبی خرد کنید. سپس بعد از غلتاندن مرغ ها در آرد ساده، آن ها را درون پفک نیز می غلتانیم و سپس سرخ می کنیم.

نکات تکمیلی طرز تهیه مرغ سوخاری

  • زمان آماده سازی وسایل مرغ سوخاری، یک ساعت است.
  • برای درست کردن مرغ سوخاری به یک ربع زمان احتیاج دارید.
  • میزان مواد اولیه شرح داده شده برای 4 نفر است.
  • حتماً برای سرخ کردن مرغ ها از روغن مخصوص سرخ کردنی بهره ببرید تا هم رنگ خوبی بگیرند و هم به درستی مغز پخت شوند.
  • می توانید مرغ سوخاری را به همراه سیب زمینی سرخ نموده، پیاز سوخاری و سس قرمز نوش جان کنید. البته انواع سالاد کلم و کاهو هم می توانند در این وعده غذایی مهیج کنار شما باشند.

جمع بندی

در این مطلب 3 طرز تهیه مرغ سوخاری را به شما آموزش دادیم. روش اول مرغ سوخاری رستورانی، روش دوم مرغ سوخاری طعم دار با زعفران و ماست و روش سوم مرغ سوخاری رژیمی بود. شما به سراغ پخت به وسیله کدام روش می روید؟ منتظر شنیدن تجربه ها و ترفند های شما درباره درست کردن انواع مرغ سوخاری هستیم.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید